Новини

Борислав Михайлов се срещна с пловдивските клубове

19 януари 2018 18:28
 

Президентът на БФС Борислав Михайлов и членът на Изпълнителния комитет Емил Костадинов се срещнаха с пловдивските клубове от града и региона в хотел Империал. На събитието присъстваха и представители на елитните Ботев и Локомотив.

Освен за ежегодната среща с клубовете, Борислав Михайлов дойде до Пловдив, за да награди кметове от региона за подпомагането и развитието на футбола.

Кметът на Раковски Павел Гуджеров бе един от малцината общински градоначалници, който бе удостоен с отличието. Той получи почетен плакет и благодарност за отличната работа и взаимодействие между БФС и община Раковски, за пълноценно партньорство в усилията за популяризиране и развитие на футбола в България. Отличието беше връчено лично от президента на БФС Борислав Михайлов.

"Голямо удоволствие е да видиш герой от златното поколение на 94-та година. Още по-голямо удоволствие е той да те награди. Посвещавам наградата на всички футболни хора от община Раковски, както футболисти, така и на тези, които работят, за да го има футбола", искрен бе Гуджеров.

От името на общината кметът на Раковски заяви, че и занапред ще помага и ще прави каквото е по силите му за развитието на футбола в региона. В подкрепа на думите си Гуджеров сподели, че за 2018г . е увеличена субсидията за местните клубове.

Отдел "Връзки с обществеността и медии"

ОЩЕ ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Програма - Зимен семинар на съдийските инструктори

19 януари 2018 14:44

През периода 19.01 - 21.01.2018г. на територията на...... още

Честит рожден ден на Валентин Михов

18 януари 2018 09:26

Българският футболен съюз честити рождения ден на Валентин...... още

Купа България за шампионите по футзал ще се проведе през месец април в Габрово

17 януари 2018 16:17

На заседание на Комисията по футзал към Българския футболен...... още

Честит рожден ден на вицепрезидента на БФС Атанас Фурнаджиев

15 януари 2018 13:19

Честит рожден ден на вицепрезидента и член на Изпълнителния...... още

1 2 3 4 5 »